lunes, 10 de mayo de 2010

Barcelona: Movilizaciones contra el capital


Benvolgudes companyes
Amb motiu de la Cimera Europea per la Unió de la Mediterrània que se celebrarà a l’Estat espanyol per la presidència de torn del govern de Zapatero, un col•lectiu anticapitalista i antiautoritari ha decidit no quedar-se callat davant les provocacions del poder culpable de la crisi mundial i està disposat a denunciar la hipocresia i la falsedat dels que manen i a fer sentir la veu dels oprimits pels mitjans que calguin.

Durant el mes de juny, acudiran a Barcelona els caps d’estat de diferents països entre ells els membres de la Unió Europea o altres Estats com Israel i Egipte per tractar temes com immigració, energies, comerç, control social, turisme… Aquest seguit de reunions no tenen altre objectiu que consolidar el seu poder i gestionar la crisi econòmica inherent al sistema capitalista per mantenir la pau social.

Des d’aquest col•lectiu anticapitalista fem una crida internacional per tal que tothom qui pugui vingui a Barcelona entre els dies 29 de maig i 7 de juny per combatre els poders establerts i trencar el silenci de la pau social.

A Barcelona durant aquells dies s’han organitzat un seguit d’actes, mobilitzacions i xerrades que conformaran una contra cimera en que es tractaran els mateixos temes que a la cimera “oficial” però des del punt de vista autònom, llibertari, combatiu. Des del col•lectiu convidem a totes les companyes a unir forces i autoorganitzar-se contra el sistema establert.

Salut i que la lluita continuï!!!

BurnCapitalismNow@riseup.net

No hay comentarios: